BBQ Workshops

Samen het vuur aanwakkeren

Grillvaardigheden

Wil jij je grillvaardigheden verbeteren en nieuwe recepten leren? Kom dan bij ons in Utrecht een BBQ workshop op de Big Green Egg volgen. Onze Grillmasters delen graag hun skills en kennis.

In onze professionele workshop ruimte is alle benodigde apparatuur aanwezig om de workshop een succes te maken. 

De workshop is met (minimaal) 8 tot 12 deelnemers. Je kan je alleen inschrijven, maar een groep vrienden, familie of vrijgezellenfeest is natuurlijk ook mogelijk!

Daarnaast bieden wij ook voor bijvoorbeeld teamevents workshops op locatie voor 20 – 30 personen aan. 

workshopruimte

Interactieve workshops

Tijdens de BBQ workshop leer je hoe je optimaal gebruik kan maken van de kamado, welke soorten vlees en groenten het beste zijn om te grillen en hoe je de perfecte smaak kan bereiken.

Uiteraard gaan we samen eerst de basis oppakken; het aansteken van de kamado en reguleren van de temperatuur.

Je staat zelf achter de grill onder begeleiding van de Grillmasters.

Aan de hand van hoogwaardige producten leren we de juiste technieken om een perfect gegrild gerecht te creëren. 

Voor ieder wat grills

We bieden verschillende niveaus aan; beginners, gevorderde en ook speciale workshops voor bepaalde soorten vlees of type gerechten. Wil jij de fijne kneepjes leren van de Big Green Egg? Schrijf je nu in!

Benieuwd?
Neem dan contact op!

De Ridder BBQ & Bites behoudt zich het recht om organisatorische en inhoudelijke wijzigingen aan te brengen alsmede workshops te annuleren. In geval van plotse voorvallen zoals bijvoorbeeld ziekte of andere onvoorziene zaken c.q. onmacht kan ondernemer besluiten de workshop anders in te delen, te annuleren of te verplaatsen. Op moment dat er minder dan 8 aanmeldingen zijn voor een workshop zal een andere datum worden aangeboden.