Lederen schort Floris van Bommel & Big Green Egg

 169,95

Het stijlvolle donkergroene schort, dat speciaal door schoenenfabrikant Floris van Bommel voor Big Green Egg is ontwikkeld, is voorzien van stoere zwart lederen details en stevige metalen studs. Om de lederen nekband zit een zachte katoenen huls voor een optimaal draagcomfort. En wil je bijvoorbeeld een barbecuetang en een handdoek binnen handbereik? Dan hang je die gewoon aan de speciaal hiervoor bestemde lederen band ter hoogte van de heup.

Beschrijving

Als fanatieke EGGer weet jij als geen ander dat vlekken tijdens het koken erbij horen. Daarom is dit limited edition rundleren schort een echte must have. Je kleding blijft mooi schoon en je hebt direct de look van een professional zodra je het schort aantrekt. Het stijlvolle donkergroene schort, dat speciaal door schoenenfabrikant Floris van Bommel voor Big Green Egg is ontwikkeld, is voorzien van stoere zwart lederen details en stevige metalen studs. Om de lederen nekband zit een zachte katoenen huls voor een optimaal draagcomfort. En wil je bijvoorbeeld een barbecuetang en een handdoek binnen handbereik? Dan hang je die gewoon aan de speciaal hiervoor bestemde lederen band ter hoogte van de heup.

Specificaties:

Kleur: donkergroen met zwarte details
Materiaal: rundleer
Beschikbare maten: one size fits all (tot ongeveer een buikomvang van 110 cm) – met verstelbare nek- en heupband
Extra detail: verpakt in een mooie ‘Floris van Bommel & Big Green Egg’ koker

Merk

Big Green Egg

Herinner jij je die magische avond nog? We bleven maar praten, lachen, eten en proosten. Zo’n avond die je nooit meer vergeet. Big Green Egg is de meest geliefde kamado BBQ van het allerbeste keramiek. Sinds 1974 zijn we makers van mooie herinneringen. En dat blijven we doen. Big Green Egg is het origineel. The Evergreen.