Kamado Joe Maple Wood Chunks

SKU wmaple Categorieën , ,

 29,90

Uitverkocht

Met de esdoorn rookhout blokjes van Kamado Joe zorg je voor een aangename en constante smoke sessie op jouw barbecue. Daarnaast zijn de chunks bedoeld om extra smaak toe te voegen aan jouw bbq gerechten. De chunks geven lager rook af waardoor deze uiterst geschikt zijn voor gerechten die langer moeten garen. Wanneer een gerecht langer dan een uur moet garen is het aan te raden chunks te gebruiken in plaats van snippers

Uitverkocht

Beschrijving

Hoe gebruik je chunks?

Het is het belangrijk dat je de chunks op de goede manier gebruikt. Dit doe je door de chunks tussen de kolen te leggen om optimaal te genieten van de geur en vervolgens van een heerlijk gerecht. Mocht je meerdere uren gebruik willen maken van de chunks, zorg dan dat je na circa 1 à 1,5 uur nieuwe chunks toevoegt.

Waarom kies je voor esdoornhout?

Hou jij van een zoetere aroma zoals fruithout? Dan raden wij de esdoorn chunks aan om de lekkerste gevogelte en ham te bereiden. Ook bij het bereiden van groenten is het gebruiken van esdoornhout een fantastische keuze. Wedden dat je na gebruik nooit meer zonder kan.

Merk

Kamado Joe

We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Je bent met iets leuks bezig en dan merk je dat de kwaliteit van je gereedschap niet optimaal is. Het gaat dan wel niet kapot, maar het werkt niet zoals het zou moeten. Dat hadden we met grillen. We stonden graag en veel achter de grill, maar elk weekend weer vielen de grills en toebehoren ons eigenlijk tegen. We wisten dat het beter zou kunnen. Dat heeft ons geïnspireerd tot het ontwerpen en ontwikkelen van een betere grill. Kamado Joe is niet zomaar een serie producten. Kamado Joe is wat je krijgt wanneer twee jongens die graag grillen zich er serieus toe zetten om de beste keramische grill ter wereld te creëren. Betere kwaliteit. Slimmere functies. Meer geavanceerde accessoires. Dat is het verhaal van Kamado Joe. Het hart van ons bedrijf is geen bedrijf. Het is een gemeenschap van mensen met dezelfde liefhebberij als al onze medewerkers: buiten koken met en voor vrienden en familie. Die passie is het vuur dat ons drijft, elke dag weer, bij alles wat we doen. Gemaakt om beter te presteren en langer mee te gaan. Dat is de simpele, onwrikbare kwaliteitsnorm die maatgevend is voor alles wat we doen bij Kamado Joe – van vormgeving tot productie. Ons doel is eenvoudig: we willen dat elk product dat onze naam draagt een vertrouwd deel gaat uitmaken van buitengewone grillervaringen. Vanaf het prille begin hebben we ons geconcentreerd op het vinden van oplossingen voor problemen die anderen hadden laten liggen. Ons streven was dat grillen een optimale ervaring zou worden voor iedereen. We doen geen concessies. Deze gedrevenheid komt tot uiting in alles, van het ontwerp van de topmodellen onder onze grills tot het formaat van onze houtskoolbrokken.