Kamado Joe – Classic II

 1.679,00

De Classic II is de nieuwste grill in het assortiment van Kamado Joe®. Dit model is gemaakt volgens dezelfde hoge maatstaven voor wat betreft vakmanschap en innovatie waar Kamado Joe® om bekend staat. Door de vele nieuwe details is dit de meest geavanceerde kamado-grill die er momenteel op de markt is.

Beschrijving

De kamado die staat voor de nieuwe hoge standaard. Voor vakmanschap & innovatie. De Kamado Joe Classic is voorzien van een dikwandige, hittebestendige shell die rook en vocht opgesloten houdt bij elke temperatuur. Onder de makkelijk te openen koepel, schuilt een groot kookoppervlak. Dit is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal en biedt voldoende ruimte voor 10 tot 12 filets of kippenborsten. Andere standaard functies zijn onder meer het flexibele Divide & Conquer kooksysteem, een gietijzeren grill, een (met precisie te meten) ventilatie en een gepatenteerde verwijderbare asla voor een gemakkelijke toegang als reiniging!

Bij de nieuwe Kamadoe Joe Classic II zijn 7 extra ontwikkelingen toegevoegd:
– Kontrol tower top vent, regenbestendige bovenventilatie
– AIR lift hinge, scharnier verlicht het optillen van de deksel tot 90%
– Stainless steel latch, ultra-luchtdichte afsluiting
– AMP Firebox, bestaat uit 6 onderdelen waardoor hij minder snel breekt, bevordert optimale ventilatie
– Uitschuifbare aslade
– Wire mesh fiberglass gasket, dubbeldikke dichting voor thermische afluiting bij hoge temperaturen
– Divide & Conquer systeem, het multifunctionele ‘halve rooster’ maakt het mogelijk meerdere gerechten op verschillende wijzen en temperaturen bereiden.

De Kamado Joe Classic 2 is verder inclusief:
– Levenslange garantie
– Premium Keramiek
– Keramisch hitteschild voor indirect vuur
– Inklapbare HDPE zijtafels met ophangpunten voor accesoires
– HDPE handgreep
– Ingebouwde temperatuurmeter
– Een grilloppervlak met een diameter van 55,8cm
– Een krachtig onderstel met wielremmen
– Grillroostertang
– Houtskoolpook

Technische specificaties:

  • Afmetingen: 118 x 122 x 71cm (BxHxD)
  • Grilloppervlak: diameter 45cm / 1. 651cm2
  • Met grillvergroter: 2. 625cm2
  • Met twee stel roosters: 3. 277cm2
  • Met beide roosters & grillvergroter: 4. 258cm2
  • Gewicht: 85,27 kg
  • Temperatuurbereik: 107°C – 400°C

 

Merk

Kamado Joe

We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Je bent met iets leuks bezig en dan merk je dat de kwaliteit van je gereedschap niet optimaal is. Het gaat dan wel niet kapot, maar het werkt niet zoals het zou moeten. Dat hadden we met grillen. We stonden graag en veel achter de grill, maar elk weekend weer vielen de grills en toebehoren ons eigenlijk tegen. We wisten dat het beter zou kunnen. Dat heeft ons geïnspireerd tot het ontwerpen en ontwikkelen van een betere grill. Kamado Joe is niet zomaar een serie producten. Kamado Joe is wat je krijgt wanneer twee jongens die graag grillen zich er serieus toe zetten om de beste keramische grill ter wereld te creëren. Betere kwaliteit. Slimmere functies. Meer geavanceerde accessoires. Dat is het verhaal van Kamado Joe. Het hart van ons bedrijf is geen bedrijf. Het is een gemeenschap van mensen met dezelfde liefhebberij als al onze medewerkers: buiten koken met en voor vrienden en familie. Die passie is het vuur dat ons drijft, elke dag weer, bij alles wat we doen. Gemaakt om beter te presteren en langer mee te gaan. Dat is de simpele, onwrikbare kwaliteitsnorm die maatgevend is voor alles wat we doen bij Kamado Joe – van vormgeving tot productie. Ons doel is eenvoudig: we willen dat elk product dat onze naam draagt een vertrouwd deel gaat uitmaken van buitengewone grillervaringen. Vanaf het prille begin hebben we ons geconcentreerd op het vinden van oplossingen voor problemen die anderen hadden laten liggen. Ons streven was dat grillen een optimale ervaring zou worden voor iedereen. We doen geen concessies. Deze gedrevenheid komt tot uiting in alles, van het ontwerp van de topmodellen onder onze grills tot het formaat van onze houtskoolbrokken.