Kamado Joe Cherry Wood Chunks

SKU wcherry Categorieën , ,

 29,90

Uitverkocht

Met de kersen rookhout blokjes van Kamado Joe zorg je voor een aangename en constante smoke sessie op jouw barbecue. Daarnaast zijn de chunks bedoeld om extra smaak toe te voegen aan jouw bbq gerechten. De chunks geven lager rook af waardoor deze uiterst geschikt zijn voor gerechten die langer moeten garen. Wanneer een gerecht langer dan een uur moet garen is het aan te raden chunks te gebruiken in plaats van snippers.

Uitverkocht

Beschrijving

Hoe gebruik je chunks?

Het is het belangrijk dat je de chunks op de goede manier gebruikt. Dit doe je door de chunks tussen de kolen te leggen om optimaal te genieten van de geur en vervolgens van een heerlijk gerecht. Mocht je meerdere uren gebruik willen maken van de chunks, zorg dan dat je na circa 1 à 1,5 uur nieuwe chunks toevoegt.

Waarom kies je voor kersenhout?

Allereerst is kersenhout een houtsoort die zich kenmerkt door zijn milde, zoete en fruitige smaak. Hoewel kersenhout niet de perfecte match is met schelpdieren, is het wel heerlijk in combinatie met vis, varken, rund en gevogelte. Het werken met rookhout kan even wennen zijn, maar kersenhout is erg geschikt voor mensen die nog nooit met rookhout hebben gewerkt en graag ervaring willen opdoen.

Merk

Kamado Joe

We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Je bent met iets leuks bezig en dan merk je dat de kwaliteit van je gereedschap niet optimaal is. Het gaat dan wel niet kapot, maar het werkt niet zoals het zou moeten. Dat hadden we met grillen. We stonden graag en veel achter de grill, maar elk weekend weer vielen de grills en toebehoren ons eigenlijk tegen. We wisten dat het beter zou kunnen. Dat heeft ons geïnspireerd tot het ontwerpen en ontwikkelen van een betere grill. Kamado Joe is niet zomaar een serie producten. Kamado Joe is wat je krijgt wanneer twee jongens die graag grillen zich er serieus toe zetten om de beste keramische grill ter wereld te creëren. Betere kwaliteit. Slimmere functies. Meer geavanceerde accessoires. Dat is het verhaal van Kamado Joe. Het hart van ons bedrijf is geen bedrijf. Het is een gemeenschap van mensen met dezelfde liefhebberij als al onze medewerkers: buiten koken met en voor vrienden en familie. Die passie is het vuur dat ons drijft, elke dag weer, bij alles wat we doen. Gemaakt om beter te presteren en langer mee te gaan. Dat is de simpele, onwrikbare kwaliteitsnorm die maatgevend is voor alles wat we doen bij Kamado Joe – van vormgeving tot productie. Ons doel is eenvoudig: we willen dat elk product dat onze naam draagt een vertrouwd deel gaat uitmaken van buitengewone grillervaringen. Vanaf het prille begin hebben we ons geconcentreerd op het vinden van oplossingen voor problemen die anderen hadden laten liggen. Ons streven was dat grillen een optimale ervaring zou worden voor iedereen. We doen geen concessies. Deze gedrevenheid komt tot uiting in alles, van het ontwerp van de topmodellen onder onze grills tot het formaat van onze houtskoolbrokken.