CookPerfect Comfort Intelligent Thermometer Black

SKU cpcombl Categorieën ,

 89,00

Uitverkocht

Ontspan en geniet van kooktijd met vrienden en familie. Met de CookPerfect Intelligent Vlees Thermometer is het plug and play – steek gewoon de thermometer in het vlees, kies het soort vlees en het gewenste kookresultaat, druk op start koken en u bent klaar om te gaan. U hoeft zich geen zorgen te maken als de probe van de thermometer in de kern van het vlees wordt geplaatst – ontspan en geniet van het koken met vrienden en familie. De app laat je weten wanneer je klaar bent om de perfecte maaltijd te serveren – eenvoudige perfectie! App De CookPerfect Intelligent Meat Thermometer wordt geleverd met een gratis app die momenteel beschikbaar is voor mobiele apparaten (iOS en Android). Steek de thermometer in het vlees en kies uit 3 verschillende opties om het gewenste kookresultaat te verkrijgen:
  • Snelle start – stel de gewenste temperatuur in (vleeskerntemperatuur) als u de temperatuur al kent voor uw perfect bereide vlees.
  • Pre-Select – kies tussen vooraf geselecteerde kooktemperaturen, afhankelijk van het type vlees en in welke stijl u de voorkeur geeft – bijv. Medium-zeldzaam, medium of goed gedaan.
  • Visueel selecteren – kies je perfecte vlees op basis van visuele instellingen – selecteer het type vlees en kies tussen afbeeldingen van verschillende kookresultaten. Het algoritme zal u dan laten weten wanneer dit resultaat is bereikt met uw vlees.
Met de CookPerfect App is het eenvoudig om uw kookproces in te stellen en te controleren. Na slechts 5 minuten zal de App je laten weten wanneer het vlees klaar is en klaar is om geserveerd te worden. U kunt waarschuwingen instellen, zodat u weet wanneer u bijgerechten moet voorbereiden, zodat alles tegelijkertijd kan worden geserveerd. Standaard geleverd met 1 probe. Optioneel is om de CookPerfect uit te breiden met nog een probe. Bereik: 160 meter

Uitverkocht