CHARCOAL STORAGE BAG

 99,00

De waterdichte bag is gemaakt van stevig en duurzaam polyester en voorzien van een geïntegreerd opbergvak om bijvoorbeeld lucifers, een aansteker en/of Charcoal Starters in te bewaren

Beschrijving

Bewaar jij je houtskool in de schuur of buiten onder een afdak? Dan bestaat de kans dat deze vochtig wordt en lastig vlam vat of niet mooi smeult, behalve als je de houtskool in deze special ontworpen Weather-proof Charcoal Storage Bag bewaart. Op deze manier blijft je houtskool altijd in perfecte conditie. De waterdichte bag is gemaakt van stevig en duurzaam polyester en voorzien van een geïntegreerd opbergvak om bijvoorbeeld lucifers, een aansteker en/of Charcoal Starters in te bewaren. De bag sluit je makkelijk en snel dankzij de rolsluiting met kliksysteem en het opbergvak is voorzien van een waterdichte zipper. De Charcoal Storage Bag is groot genoeg om 9 kilogram houtskool in op te slaan.

Merk

Big Green Egg

Herinner jij je die magische avond nog? We bleven maar praten, lachen, eten en proosten. Zo’n avond die je nooit meer vergeet. Big Green Egg is de meest geliefde kamado BBQ van het allerbeste keramiek. Sinds 1974 zijn we makers van mooie herinneringen. En dat blijven we doen. Big Green Egg is het origineel. The Evergreen.