Big Green Egg MiniMax

SKU BigGreenEggMim01 Categorieën ,

Vanaf:  1.131,00

De Big Green Egg is bij de fanatieke barbecue fans een waar begrip. Deze opvallende groene barbecues zijn aan een flinke opmars bezig en vinden ook steeds vaker hun weg naar de professionele keuken. Geen wonder want de mogelijkheden van deze BBQ zijn eindeloos! Op deze MiniMax versie van de Big Green Egg kun je zo'n 2 to 3 kilo vlees kwijt. Zo bereid je de heerlijkste gerechten voor groepen van 4 tot 6 personen.

Beschrijving

Big Green Egg MiniMax incl. Egg Carrier

De Big Green Egg is bij de fanatieke barbecue fans een waar begrip. Deze opvallende groene barbecues zijn aan een flinke opmars bezig en vinden ook steeds vaker hun weg naar de professionele keuken. Geen wonder want de mogelijkheden van deze BBQ zijn eindeloos! Op deze MiniMax versie van de Big Green Egg kun je zo’n 2 to 3 kilo vlees kwijt. Zo bereid je de heerlijkste gerechten voor groepen van 4 tot 6 personen. De Big Green Egg barbecues staan bekend om hun gebruiksgemak en tal van accessoires. Je vult de Egg met houtskool en binnen 10 minuten na het aansteken kun je aan de slag. De temperatuur is zeer precies te regelen tot wel 300 ºC en het reinigen is een fluitje van een cent dankzij het zelfreinigende systeem.

Dankzij de opvallende vorm van de Big Green Egg blijven alle smaak- en voedingsstoffen behouden. Zo blijven de gerechten lekker sappig en vol smaak, iets waar iedere barbecue kok naar streeft. Met de Big Green Egg lukt het iedere keer!

Deze uitvoering van de MiniMax wordt geleverd inclusief Egg Carrier, een handig onderstel wat er voor zorgt dat je de MiniMax stabiel en veilig kunt gebruiken als tafel model kamado!

Specificaties van de Big Green Egg MiniMax

  • Grid diameter: 33 cm
  • Oppervlak: 855 cm²
  • Gewicht: 35 kg
  • Hoogte: 50 cm

Inhoud van deze Big Green Egg combinatie

  • Big Green Egg MiniMax
  • Egg Carrier

Starter pakket Big Green Egg MiniMax

Bij aanschaf van deze uitvoering van de bekende Big Green Egg MiniMax krijgt u het volgende:

  • Heavy Duty Kamado BBQ Cover – Egg zonder onderstel
  • Houtskool 4.5 kg
  • Aanmaakblokjes 24 st.
  • As pook

Merk

Big Green Egg

Herinner jij je die magische avond nog? We bleven maar praten, lachen, eten en proosten. Zo’n avond die je nooit meer vergeet. Big Green Egg is de meest geliefde kamado BBQ van het allerbeste keramiek. Sinds 1974 zijn we makers van mooie herinneringen. En dat blijven we doen. Big Green Egg is het origineel. The Evergreen.